DİYARBAKIR / SUR - Büyükkadı Ortaokulu

Mrt

Kaymakamımız Sayın Abdullah ÇİFTÇİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Eyüp UÇAK okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma" günü programı

Ock

Sur İlçe Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen "Sur´un Çocukları Tiyatroda" projesi kapsamında öğrencilerimiz tiyatro ile buluştu.

Öğrencilerimiz tarafından resmedilen "Renklerin Mutluluğu" adlı çalışmalar

Ara

4-A sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Tuba Ergin Aslan  tarafından hazırlanan yerli malı haftası etkinlikleri

Ara

Yapılan törenle öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutladık.

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde okuma yazma seferberliğinde görev alan okulumuz öğretmenlerinden İlhami ÖZER, Adem CATUK, Pınar EDOĞAN, Mehmet EROL ve Yunus BAHTİYAR başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

Kas

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aparslan ALTUN´un Renklerin Dansı temalı çalışmasına öğrencilerimiz büyük bir ilgi gösterdi.

Kas

Öğretmenlerimzin değerli katkıları sayesinde öğretmenler odamızı yeniledik. Yenilenen öğretmenler odasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 95. yılı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Okul Temsilsici seçimi yapıldı.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ASLAN okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Nis

Orman ve Su İşleri Bakanlığından gelen yetkililerce öğrencilerimize "Dogayı Koruyalım" konulu seminer verildi.