DİYARBAKIR / SUR - Büyükkadı Ortaokulu

Büyükkadı Ortaokulu

BÜYÜKKADI MAH. BÜYÜKKADI KÜME EVLERİ NO 5 SUR / DİYARBAKIR
Vizyon
Geleceğin yetişkini olan öğrencilerimiz,aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimde kalite anlayışını benimsemiş,demokratik,çağdaş ve katılımcı bireyler yetiştirmek için okulumuzun imkanlarının toplumun hizmetine sunan,´Mazeret Yok´ hizmet anlayışıyla sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarının sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21.yüzyılın gelişen gereksinmelerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını sağlamak için varız.
08:10/14:20
Ulaşım
Büyükşehir Belediyesi Otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.Saat.08.00/10.00/12.00.14.00 Galerianın önünde kalkıp Ofis-Tesisler-Serantepe Devam eder.
Öğretmen Servisi
Büyükkadı Mah. Büyükkadı Küme Evleri No:5 Sur/Diyarbakır